Visste du at du kan tjene 30 000 kroner i året på å leie ut en ubrukt plass?

Pandemien har gitt arbeidstakere en real «reality check». Jobben du har hatt de siste ti årene, var kanskje ikke så sikker som du trodde. Vi har opplevd den høyeste arbeidsledigheten siden krigen.

I mars 2020 ble tusenvis av mennesker permittert, og lønnen som de er så avhengig av ble kraftig redusert. Pandemien synliggjorde sårbarheten til arbeidstakere da permisjon var et av de første tiltak bedriftseiere tok i bruk for å unngå konkurs. Det er på tide at vanlige arbeidstakere skaffer seg en passiv inntekt for å sikre at de ikke havner i denne situasjonen igjen!

Du kan for eksempel stille deg spørsmålet; «hva har jeg som kan være av verdi for andre?» Det kan være tid og kunnskaper, men det kan også være ting du eier!

Ubrukte plasser

De fleste med tilgang på eiendom har ofte ubenyttede arealer eller at arealene ikke utnyttes optimalt. Hvorfor ikke la den ubrukte plassen jobbe for deg? Eier du har en parkeringsplass du sjeldent bruker, hvorfor ikke tjene litt penger på at andre som trenger får glede av den? Og hva med den ubrukte boden din, tror du ikke noen vil ha nytte av å oppbevare tingene sine der? Delingsøkonomien forutsetter ikke at alle må eie plasser som de bare trenger av og til. “Vi Leier” er en tjeneste der hvem som helst kan tilby sine ressurser til noen som trenger det, mot betaling. Utleieinntektene til plasser hvor du selv bor, for eksempel garasje, bod eller garderobe er til og med skattefrie!

I en verden med stadig økning av antall mennesker og hvor flere og flere trekker inn til sentrale og urbane strøk, er plass en undervurdert ressurs. Vi vil kunne se en voksende etterspørsel for både parkeringsplasser, lagerplass og behov for oppbevaring i tiden som kommer. Eiendomsprisene i byenes sentrum er svært høye og passer ikke for alles lommebok. «Vi Leier» har som ambisjon å skape en plattform for bedre utnyttelse av de knappe arealer som finnes, til glede for de som eier, samtidig som prisene presses ned for dem som leier. 

Hva vi gjør

«Vi Leier» tilrettelegger for et voksende marked. Plattformen skal være en møteplass for utleier og leietaker. Markedet er basert på tillit, og med verifiserte brukere, regler & vilkår og brukeromtaler skal forsørge at det skal være trygt for begge parter. Hva venter du på? Skaff den en passiv inntekt ved å legge ut en annonse på ViLeier.no!

 

 / 

Logg inn

Send melding

Mine favoritter

Tilbakemelding
Tilbakemelding
Har du noen utdypende kommentarer?
Neste
Skriv inn e-posten din her dersom du er åpen for at vi kontakter deg angående tilbakemeldingen din.
Tilbake
Send
Tusen takk for tilbakemeldingen din!